Umbraco CMS

Umbraco eshte nje Sistem per Menaxhimin e Permbajtjes (CMS) qe perdoret per publikim e website-eve online.

Bazohet ne infrastrukturen e Microsoft dhe eshte e vlefshme nepermjet licences se MIT ( Massachusetts Institute of Technology).

Eshte zhvilluar ne vitin 2000 dhe lancuar si software per here te pare ne 2004, qe prej asaj kohe ka arritur te jete nje prej platformave me te shkarkuara online dhe platforma kryesore (CMS) e bazuar ne teknologjine .NET per krijimin dhe publikimin e faqeve online.

ikub.al  ka filluar te perdori Umbraco CMS si platforme kryesore per sherbimet e vete qe prej vitit 2010 dhe ne keto 5 vite rendit ne portofolin e saj projekte per kliente te rendesishem te fushave te ndryshme si: teknologji, turizem, realestate, ndertim, arsim, klinika mjekesore, tregeti, fashion etj.

Me nje staf me eksperience shume vjecare dhe te certifikuar ne standardet nderkombetare te Microsoft dhe CIW (Certified Internet Web Professional) ne fushen e teknologjive web, design dhe e-commerce, ikub.al ka renditur si kliente te saj: Masterchef Albania, AmiEvent, BlerinaDiet, Darvil, Klinika Bylykbashi,  Shkolla Jo-Publike e Mesme dhe 9-vjecare "Faik Konica", Top Optik, FitHealth, Hotel Abion, A&A Security, AutoEkspress, Formula sh.p.k, e shume te tjera.