Online Advertising and Marketing

ikub.al, një nga mediat e para që ka përqafuar këtë shërbim, duke e promovuar dhe duke e edukuar tregun, ofron forma nga më inovativet të reklames online, duke ecur paralelisht me risitë dhe trendet që sjell Perëndimi.

Mbi 207 mijë familje shqipëtare kanë akses 24/7 në internet sipas të dhënave të AKEP (Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare) për vitin 2014.

Kjo rritje galopante e penetrimit të internetit në shoqërinë shqiptare, ka bërë që çdo vit reklama online të zërë një vend gjithnjë e më të madh në buxhetin e marketingut të kompanive në vend.

ikub.al, një nga mediat e para që ka përqafuar këtë shërbim, duke e promovuar dhe duke e edukuar tregun, ofron forma nga më inovativet të reklames online, duke ecur paralelisht me risitë dhe trendet që sjell Perëndimi.

Përse të reklamoni në ikub.al?

  • Është Portali Kryesor i Informacionit në Shqipëri
  • Renditet ndër Faqet Më Të Vizituara në vend
  • Reklama juaj shfaqet 24 orë në 7 ditë të javës
  • Çmime konkuruese në krahasim me mediat tradicionale: TV,Gazeta, Radio, Billboard
  • Raport i lartë i efektshmërisë Shikueshmeri/ Shpenzime
  • Matje në kohë reale të ecurisë së fushatës tuaj
  • Mundesi për të targetuar audiencën që ju dëshironi

 

OPSIONET

Online Advertising, i ofruar në dy forma kryesore: Banner dhe Artikuj Promovues.

Gjithçka e punuar sipas standarteve ndërkombëtare mbi përmasat dhe cilësitë e

reklamës online.

 

Social Marketing, për të qenë sa më pranë konsumatorit të produktit/shërbimit tuaj.

Konsulencë dhe Menaxhim në faqet zyrtare të Biznesit tuaj në dy rrjetet e mëdha

sociale: Facebook dhe Instagram.

 

Mobile Advertising, mbi 1.5 milionë llogaritet numri i personave që përdorin

internetin nga celulari në Shqipëri. Për t’ju dhënë mundësi që të kapni dhe këtë

audiencë, e cila nuk është aspak e vogël, ikub.al, mundëson promovim në variantin

Mobile të portalit si dhe në aplikacionin tepër praktik My ikub.

 

Direct Marketing, nëpërmjet dy formave: E-mail Marketing dhe SMS Marketing në

databaza të kon­firmuara dhe me mundësi fi­ltrimi në bazë Gjinie, Moshe, Vendndodhje.

Raport i detajuar pas përfundimit të fushatës.