Njoftime

Njoftime në ikub.al është faqja ku çdo shqiptar mund të reklamojë njoftimin e tij.

Në këtë portal mund të gjeni informacion që dëshironi mbi mundësitë e punësimit, prona në shitje dhe me qira, makinat në shitje, eventet dhe çdo njoftim tjetër.

 

Ndryshe nga faqet e tjera, njoftime në ikub.al ofron:

1.       Shërbim të shpejtë dhe të dedikuar duke e ndjekur ecurinë e secilit njoftim me vëmendje të lartë gjatë gjithë kohës së vlefshmërisë se tij. Asistencë nëpërmjet call center gjatë 7 ditëve te javës, nga 8:00 deri 20:00

2.       Ndërfaqe e re dhe inovative e shfaqjes dhe postimit të njoftimeve në WEB dhe në aplikacionin Myikub

3.       Një mundësi shikueshmërie e larte në:

- Portalin njoftimeve ne ikub.al (në versionin Desktop dhe mobile)

- Në seksione të dedikuara në Home Page-in e ikub.al.

- Në aplikacionin My ikub ne Android

- Në rrjetet sociale Facebook, Twitter dhe Instagram

- Në Flybox/Digitalb

- Newsletter javor me njoftimin tuaj tek pothuaj te gjithë bizneset kryesore dhe individët në Shqipëri

4.       Duke qënë se ne investojmë më shumë se çdo portal tjetër në Shqipëri në marketimin e brandit ikub.al, rrjedhimisht njoftimi jua reklamohet në mënyrë indirekte pa pagesë.

5.       Klientët mund të postojnë në mënyra të ndryshme njoftimin e tyre:

a.            Direkt në web Portalin njoftime.ikub.al

b.            Nga telefoni celular (tek mobile.ikub.al/njoftime , ose nëpërmjet aplikacionit Myikub)

c.             Nëpërmjet Email tek adresa njoftime@ikub.al

d.             Duke na kontaktuar në rrjetet tona sociale FB/Twitter

e.             Nëpërmjet dërgimit të një SMS (apo edhe imazhe nëpërmjet whatsapp apo Viber) tek numri +355 697060066

f.             Duke na telefonuar tek call center, +355 697060066 

g.            Duke vizituar zyrat tona