ikub.al

Portali Kryesor i Informacionit për Shqiptarët

ikub.al, daton online duke filluar nga viti 2006 dhe sot renditet një ndër faqet shqiptare më të vizituara ne vend me:

  • Mbi 700.000 vizitorë unikë në muaj
  • Mbi 7.000.000 klikime në muaj
  • Mbi 80 000 përdorues të regjistruar
  • Mbi 100 000 fansa në rrjetet sociale

Është portali me larmishmërinë dhe sasinë më të madhe të informacionit në SHQIP, informacion që përcillet tek lexuesi në kohë reale, gjithnjë i përditësuar dhe me profesionalizëm.

Lajme, artikuj informative, njoftime, biznese, shopping e gjithçka tjetër që ju nevojitet, do të mund ta gjeni mjaft lehtë në ikub.al.

I aksesueshëm nga çdo pajisje elektronike (PC, laptop, tabletë, iPad, smartphone) ikub.al është gjithnjë prane jush!

Si mund të merrni informacione nga ikub.al?