Çfarë ofrojmë

Standarti, Profesionalizmi dhe Cilësia janë ato që bëjne diferencën në shërbimet tona

ikub.al

Portali Kryesor i Informacionit per Shqiptaret

Njoftime në ikub.al

Posto njoftimin tënd

Biznese

Ura lidhëse midis klientëve dhe bizneseve

ebuy.al

Dyqani juaj më i afërt

evente.al

Te gjitha eventet me te fundit

Marketkonekt.com

Zgjeroni mundësitë tuaja

Time.al

Na ndiqni ne, të ndiqni lajmet

Gis.al

Shfaqja e informacioneve gjeografike në hartë

My ikub

Aplikacioni që i duhet çdo Shqiptari

Punimet e fundit

Me një staf me eksperiencë shumë vjecare dhe të çertifikuar në standardet ndërkombëtare të Microsoft dhe CIW në fushën e teknologjive web, design dhe e-commerce, kompania ikub.al ka renditur si bashkëpuntorë në portofolin e tij:

Shërbimet tona

Me një eksperiencë 10-vjeçare në tregun e medias online, ikub.al ofron të gjitha shërbimet e reklamës, promovimit dhe paraqitjes së kompanive në botën online.

Online Advertising

Bannera dhe Artikuj promovues

Online Marketing

Social Marketing, Direct Marketing, Mobile Advertising

Web Design

Umbraco CMS, HTML5, CSS3, JavaScript

Web Development

Aplikacione Web në teknologjinë .Net

Web Hosting

Hostim me hapësira të ndryshme

Software Development

Software për Personal Computer dhe Mobile

Shpërndarja gjeografike e audiencës per ikub.al

  • Shqipëri % 50
  • Kosovë % 20
  • Maqedoni % 5
  • Gjermani % 4
  • Itali % 3
  • Greqi % 2
  • USA % 3
  • Angli % 2
  • Të tjera % 11

Përse ikub.al?

Portali Kryesor i Informacionit për Shqiptarët

Portali i vetëm në llojin e tij në Shqipëri, me mbi 700’000 vizitorë unikë në muaj dhe mbi 5.5 milionë klikime në muaj

Parimi bazё i Kompanisё ikub.al ёshtё tё jemi Portali Kryesor i Informacionit pёr Shqiptarёt.
Në ikub.al nuk ka kompromise me Profesionalizmin dhe Etikën.
Ne besojmё qё Stafi i Mirё është thelbësor në suksesin e Kompanisë sonë, kështu që krijojmë Ambjent të Këndshëm për të tërë stafin, partnerët dhe klientët.
Ne luftojmë për produktin më të mirë dhe për shërbimin më të mirë.

Me një përzgjedhje teknologjie që vjen nga eksperiencat më të mira në programim ne mund të ofrojmë kualitetin më të lartë të shërbimeve tek të gjithë klientët.

Çfarë thonë klientët tanë?

Suksesi juaj është dhe suksesi ynë

Sherbimi i ikub.al ka qene I sakte dhe I shpejte. Cdo kerkese e dhene nga ne eshte punuar me pergjegjesi te plote. Asistenca e dhene per ndonje problem te mundshem ka qene shume profesionale.

-SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Kemi bashkepunuar me ikub.al qe nga viti 2011. ikub na eshte gjendur duke punuar me ne per te gjetur zgjidhje optimale per fushata marketimi dhe zhvillimi teknologjik te platformes albanianeagletours.com. Jemi optimist per te vazhduar nje marredhenie te qendrueshme afatgjate me ikub.

-Albanian Eagle Tours

Dua te pergezoj ikub per menyren e bashkepunimit me mua, fleksibilitetin ndaj klienteve, perzgjedhjen e stafit qe une njoh nga koha qe jam kliente dhe per arritjet ne kohe ne sasi produktesh. Ju urojme suksese edhe me tej!

-Ilma RB

Partnerë me ju në rrugën e suksesit!

Klientët tanë

Keni ndonjë pyetje apo keni nevojë për ndihmë?

Ndjehuni të lirë të na kontaktoni në çdo moment për çfarëdo arsyeje që të keni. Do t'ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur. Na kontaktoni në +355 4 227 4971 / 225 3524